Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Werkster voor € 14,50 p/u

Lid? Dan ontvangt u 3 maanden van het abonnement gratis.

ledenvereniging

Kosten Werkster

Uw witte werkster heeft een uurtarief van € 14,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. Er komen voor u dus geen kosten bij het uurloon op. U krijgt gegarandeerd een legale witte werkster. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale witte werkster
  • Handig uren overzicht
  • Wij houden niets in van de werkster

Schoonmaak abonnement

€ 8,99 per maand

Voor slechts € 8,99 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte witte werkster. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende werkster indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een werkster voor € 14,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis
Eenmalig
€ 33,50
3 maanden gratis
€0,00 / mnd
Daarna slechts
€ 8,99 / mnd
Lid? Dan ontvangt u 3 maanden van het abonnement gratis.

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 14,50 is helemaal van de werkster. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 8,99 biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende witte werkster wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige witte werkster in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een witte werkster voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de werkster, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen werkster voor u vinden, betaalt u ons niets.

Witte werkster aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een witte werkster hebben gevonden, start het schoonmaakabonnement. U krijgt 3 maanden korting op het abonnement. Na deze drie maanden betaalt u maandelijks het reguliere tarief.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen hulp aan u voorstellen, betaalt u niets. Uw abonnement start op het moment dat wij voor het eerst een hulp aan u voorstellen. Bent u lid? Dan zijn de eerste 3 maanden gratis.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen werkster voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar [email protected]

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw witte werkster. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de werkster en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

Garantie

U krijgt bij Ledenvereniging Hulp in Huis garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 298.995 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster