Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Werkster voor € 13,50 p/u

Lid? Dan ontvangt u 3 maanden van het abonnement gratis.

ledenvereniging

Gemiddelde Score 4.2

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw van der loos
Laad meer ervaringen

Door uit Wormerveer op 09-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle en goede service, en wordt gekeken naar de wensen

Door uit Amsterdam op 29-09-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste werkster had ik af gezegd en de tweede stond al klaar

Door uit Koog aan de Zaan op 15-09-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle reactie, korte lijnen

Door uit Zuidlaren op 09-09-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zijn nu, na de eerste mismatch, blij met onze nieuwe hulp in de huishouding

Door uit Amstelveen op 26-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Werkt prima

Door uit Nunspeet op 07-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle diensteverlening

Door uit Ede op 20-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mevr:Tien vindt altijd wat ze moet doen ook zonder overleg

Door uit Alkmaar op 05-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Je kunt niet echt aangeven waar je naar op zoek bent

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Bedankt voor uw feedback. In uw aanvraag heeft u de mogelijkheid al uw wensen en eisen op te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Door uit Bergen (NH) op 24-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Toch worden de totale kosten meer dan gedacht. We zijn wél blij met de schoonmaker.

Door uit Purmerend op 24-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De eerste mevrouw Christena vertelde direct dat het de eerste én laatste keer was dat ze kon komen. De 2e mevr. appte direct of ze niet zwart kon komen, na mijn weigering is het contract verbroken. Inmiddels was mijn oude hulp herstelt en had ik geen hulp meer nodig.

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Harderwijk op 21-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel iemand voor ons gevonden. Is onszelf niet gelukt en een andere organisatie ook niet

Door uit Assendelft op 17-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles gaat vlug.Verder is het nog afwachten

Door uit Alkmaar op 09-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Verwarrend dat twee bedrijven gebruik maken van hetzelfde BTW en KvK-nummer. Mailcontact met verschillende medewerkers levert verschillende antwoorden op.

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Bedankt voor uw review, alle websites zijn onderdeel van dezelfde BV. Vandaar dat er sprake is van hetzelfde BTW en kvk-nummer, echter is de dienst van elke website afzonderlijk. Per aanvraag die u doet gaat u akkoord met betalingsvoorwaarden, dat betekend dat u afzonderlijke overeenkomsten aangaat. U bent zelf verantwoordelijk voor het aantal overeenkomsten dat u aangaat, wij betreuren dat dit onduidelijk voor u was en zullen intern bespreken hoe wij dit duidelijker kunnen aangeven op de websites.

Door uit Assendelft op 05-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Onpersoonlijk maar effectief

Door uit Lelystad op 17-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vlot nieuwe voorstellen tot er een geschikte kandidaat is.

Door uit Heiloo op 06-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik kreeg heel snel hulp aangeboden.

Door uit Nijkerk op 30-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het contact met de ledenvereniging is redelijk goed. Snel antwoord per mail, duidelijke informatie per telefoon. Maar de geboden hulp was geen succes. De dame deed niet wat ik verwachtte en meldde zich 7 van de 9 afspraken af. De volgende dame kon helemaal niet op de ochtenden die in mijn profiel staan.

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat het contact met ons goed verloopt. Echter erg spijtig dat de hulp niet naar wens was. Wij hopen uiteraard snel een goede hulp voor u te vinden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij Ledenvereniging Hulp in Huis garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 255.884 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster