Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld normaal € 33,25

Korting lid € 12,50

Eenmalig € 20,75

En daarnaast het uurtarief van € 13,50

ledenvereniging

Gemiddelde Score 8.6

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw van der loos
Laad meer ervaringen

Door uit Zeewolde op 10-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn ervaring is gebaseerd op slechts eenmaal een beroep doe op deze dienstverlening. Mijn eerste indruk is zeer goed. Er wordt vlot op mail gereageerd en duidelijk aangegeven wat de volgende stappen zijn. Toch ook wat onduidelijkheden: de functie van het urenbriefje is in de informatie zeer vaag: de hulp dient een urenbriefje in en wij de aanvragers weten dan hoe veel uren ze gewerkt heeft!? Ook het te betalen uurtarief is niet helder: zelfs de hulp elf was daar niet duidelijk over.

Door uit Wageningen op 09-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en duidelijke informatie

Door uit Gees op 05-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na drie dagen een match, nu eindelijk een hulp in huis

Door uit Hoogeveen op 16-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zoeken snel naar goede hulp en zijn heel vriendelijk

Door uit Heerhugowaard op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

zoals verwacht

Door uit Nieuwe Niedorp op 05-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heb nog te weinig ervaring.

Door uit Heerhugowaard op 04-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactietijd.

Door uit Groningen op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel geregeld. En vriendelijke Sara

Door uit Zwolle op 16-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle aanpak, snel resultaat.

Door uit Heerhugowaard op 10-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en direkt

Door uit Assendelft op 06-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben al vanaf begin december bezig om een goede hulp te krijgen. De eerste zegde de afspraken tot 3x toe af. Toen zij eindelijk aan het werk ging stopte ze al weer na een paar weken. (eerst ziek melden en dan een dag van te voren zeggen dat ze stopt). De volgende reageerde helemaal niet op mijn mails... De volgende reageerde pas laat. Zei ook afspraken om kennis te maken af en bleek uiteindelijk al behoorlijk vol te zitten. Uiteindelijk hebben we nu toch een plekje gevonden maar zegt ze 1,5 uur van tevoren af omdat er te veel wind staat om te fietsen! Jullie zijn niet meer dan een doorgeefluik van adressen en geven bij klachten niet thuis!

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Erg vervelend dat de hulpen die wij hebben voorgesteld de afspraken niet nakwamen of onbereikbaar waren. Jammer dat u ons als doorgeefluik ziet, dat is natuurlijk niet de bedoeling. De uiteindelijke afspraken maakt u overigens met de hulp. Heel jammer dat u er zo over denkt en dat u niet bereid bent om een nieuwe afspraak te maken met de hulp. Ook willen we even onder de aandacht brengen dat er een weercode geel in verband met zware windstoten is afgegeven. We vinden het vervelend dat u het ons kwalijk neemt dat uw hulp een nieuwe afspraak wil plannen en hadden graag gezien dat dit anders was verlopen.

Door uit Assendelft op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ben er net mee begonnen. Nog geen ervaring

Door uit Oostzaan op 26-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heb nog geen ervaring met hulp-in-huis, kan er dus nu niets sinnigs over zeggen alleen dit, dat er snel iemand was gevonden.

Door uit Haarlem op 26-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en efficiënt

Door uit Ilpendam op 21-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop alles geregeld kan worden en a.s. vrijdag weet ik of ik een goede hulp heb!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij Ledenvereniging Hulp in Huis

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 226.323 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster