Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Werkster voor € 14,50 p/u

Lid? Dan ontvangt u 3 maanden van het abonnement gratis.

ledenvereniging

Werkwijze

U vindt de werkwijze van onze service op deze pagina in stappen uitgelegd. Mocht iets onduidelijk zijn of vragen oproepen, neem dan gerust contact met ons op.

Stap 1 Inschrijving
Stap 2 Aanvraag indienen
Stap 3 Wij zoeken naar een werkster
Stap 4 Kennismaking met de werkster
Stap 5 Samenwerking met de werkster
Stap 6 Afronding

Stap 1

Bij de eerste stap schrijft u zich in via ons inschrijfformulier. U ontvangt na deze inschrijving van ons een activatiemail in uw e-mailinbox. In deze mail vindt u een link. Wanneer u klikt op deze link, kunt u uw inschrijving activeren. Pas na deze activatie is uw inschrijving voltooid.

Stap 2

Na de activatie komt u terecht in de aanvraagpagina. Op deze pagina kunt u uw eisen aan ons doorgeven die u aan uw werkster stelt.

Voorbeeldeisen die u kunt indienen zijn:

  • Het aantal uur per week dat u de schoonmaakster wenst;
  • Niet allergisch voor kat of hond;
  • De werkzaamheden die de werkster dient uit te voeren;
  • Et cetera.

In de activatiemail staat tevens een wachtwoord waarmee u voortaan in kunt loggen. Door in te loggen komt u in uw persoonlijke pagina.

U kunt via het menu klikken op 'Mijn overzicht' waarmee u uw persoonlijke gegevens kunt bekijken. U vindt via uw persoonlijke pagina bijvoorbeeld een contractoverzicht en een overzicht van uw aanvraag. U kunt op deze pagina tevens persoonlijke gegevens wijzigen.

Stap 3

Nadat u de definitieve aanvraag hebt gedaan, gaan wij voor u op zoek naar een werkster. Deze werkster zoeken wij aan de hand van uw wensen. Zodra wij een werkster hebben gevonden waarvan wij denken dat deze voldoet aan uw eisen, brengen wij u op de hoogte. U ontvangt dan de gegevens van de werkster zodat u een kennismakingsgesprek kunt plannen.

Wij zorgen ervoor dat de werkster die wij voor u uitkiezen, voldoet aan uw eisen en bij u in de regio woont. Hierdoor kan de werkster altijd binnen korte tijd bij u aanwezig zijn, mocht dit nodig zijn.

Stap 4

Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u kijken of er een klik is met de werkster. Is de klik er niet? Dan gaan wij gewoon voor u op zoek naar een nieuwe werkster.

Stap 5

Bent u uiteindelijk tevreden? Dan kunt u samen met de werkster een contract tekenen. U kunt via ons een gratis voorbeeldcontract downloaden, dat u kunt gebruiken voor het contract tussen u en de werkster.


Uiteraard kunt u te allen tijde contact opnemen tijdens uw overeenkomst met de werkster. Dit kan wanneer u niet tevreden bent over de werkzaamheden van de werkster, maar ook wanneer u vragen of opmerkingen hebt. Wij staan graag voor u klaar.

Ik wil me graag inschrijven voor een werkster

Garantie

U krijgt bij Ledenvereniging Hulp in Huis garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 298.992 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster