Gemiddelde Score 4.1

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw van der loos
Laad meer ervaringen

Door uit Gronsveld op 14-12-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle hulp voor in de huishouding.

Door uit Lelystad op 30-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima. Het enige wat ik lastig vind; de antwoorden/ berichten komen niet altijd door. Of de kandidaat heeft geen bericht ontvangen,of jullie als organisatie hebben niets ontvangen.

Door uit Heerhugowaard op 28-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zo snel, fantastisch

Door uit Purmerend op 25-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het is even wennen, maar het werkt prima zo!

Door uit Wageningen op 18-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Jullie adverteren met een vast uurtarief van 14,50. Dat blijkt in de praktijk echter niet het geval te zijn. Mijn nieuwe hulp vraagt toch een hoger bedrag. Ik vond het juist een voordeel dat je niet zelf over een tarief hoeft te onderhandelen. Erg jammer dat dat losgelaten wordt.

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

We passen inderdaad een tarief van 14,50 toe, maar er bestaat altijd ruimte voor loononderhandelingen. Deze mogelijkheid staat open voor alle werknemers in Nederland. Het is natuurlijk aan u om te beslissen of u hiermee instemt of niet.

Door uit Assen op 08-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gelukkig is het nu goed gegaan. Hopen op een prettige samenwerking.afgesproken is dat hij 2 uur in de maand komt ondersteunen. Mijn seniorenwoning heeft niet meer nodig.

Door uit Almere op 08-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel snel hulp gevonden. Vanavond kennismaking

Door uit Heerhugowaard op 04-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlot een schoonmaakster gevonden

Door uit Heiloo op 30-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en doel treffend geacteerd

Door uit Ermelo op 30-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb snel een hulp gevonden. De website werkt alleen niet zo goed, problemen met aanmelden gehad, waar ik over heb gemaild.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een werkster (m/v) in huis

Net als 14.879 andere huishoudens

  • Een werkster voor € 14,50 per uur
  • Een werkster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverzicht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp