Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

Inschrijfgeld normaal € 33,25

Korting lid € 12,50

Eenmalig € 20,75

En daarnaast het uurtarief van € 13,50

ledenvereniging

Gemiddelde Score 8.5

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw van der loos
Laad meer ervaringen

Door uit ZAANDAM op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ze blijven net zolang zoeken tot ze iemand gevonde hebben.

Door uit Zwolle op 21-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben snel door u geholpen.

Door uit Roden op 15-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima service

Door uit Alkmaar op 06-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Op de website geeft u aan, dat een hulp in de huishouding met twee tot drie dagen geregeld is. Mijn ervaring is anders 1 augustus aangemeld na drie mismatches waarvan de eerste overigens niet al na drie dagen na aanmelding een feit was. Heb ik nu in december eindelijk iemand(hoop ik) die bij mij aan de gang gaat.

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

We vinden het erg jammer dat het voor u langer heeft geduurd dan gehoopt. De tijdsindicatie heeft betrekking op de gemiddelde tijd die het kost om iemand te vinden. Dit is ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Ook kan het langer duren als er niet direct een klik is. Omdat wij uw aanvraag als uitgangspunt nemen, is er meestal de eerste of tweede keer een match en kan de hulp aan de slag. In uw geval waren hier meer pogingen voor nodig. Omdat wij dan opnieuw moeten zoeken naar de juiste match, kost dit meer tijd. We zijn blij dat het uiteindelijk is gelukt.

Door uit Smilde op 28-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

door een onverwacht snel geplande operatie ook snel hulp nodig, en dit was binnen 3 dagen geregeld. erg fijn!

Door uit Heerhugowaard op 21-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Net pas begonnen dus kan ik er nog niet veel over zeggen. Wel dat er aanmeldingen zijn en eventuele vragen worden snel beantwoord via de mail.

Door uit Purmerend op 13-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie, van aanvraag tot eerste gesprek. Deze verliep prettig en de hulp was duidelijk over de werkwijze.

Door uit Gasselte op 10-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het ging mis met een hulp die via jullie bij ons kwam. Er werd een snelle actie ondernomen en hetprobleem werd gecanceld. Super

Door uit Monnickendam op 23-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Contact via de "Evian "gezocht.

Door uit Heerhugowaard op 31-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

heeft snel een hulp gevonden

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt één jaar lang garantie bij Ledenvereniging Hulp in Huis

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 217.948 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster