Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Werkster voor € 13,50 p/u

Lid? Dan ontvangt u 3 maanden van het abonnement gratis.

ledenvereniging

Gemiddelde Score 4.2

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw van der loos
Laad meer ervaringen

Door uit Exloo op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

1 keer wat pech gehad met een ervaring. Na melding opnieuw gestart en alles okay

Door uit Limmen op 12-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik krijg de indruk dat een en ander automatisch via de computer geregeld wordt. Daar door wordt je geconfronteerd met hulp die niet in aanmerking komt

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Wij kunnen helaas niet alles handmatig controleren, u bent hier als opdrachtgever zelf een zeer belangrijke factor in. Wij ontvangen graag uw feedback wat wij hierin volgens u zouden kunnen verbeteren.

Door uit De Rijp op 17-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ze is pas een keer geweest. Een vrouw met een opleiding die meer in haar mars heeft dan schoonmaken. Ik ben blij met het werk dat zij mij uit handen neemt en zij is blij met de verdiensten.

Door uit Oudkarspel op 03-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel tevreden met mijn huishoudelijke hulp. Ondanks zeventien jaar een goed inzicht en een harde werkster. Hoef eigenlijk niets uit te leggen. Heel blij mee.

Door uit Hoogeveen op 16-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het ging allemaal heel vlot toen ik mij aanmeldde.

Door uit Assen op 29-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gemakkelijke website. Duidelijke instructie en snel antwoord.

Door uit Wageningen op 23-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

op dinsdag ingeschreven en dezelfde dag nog een voorstel voor een hulp ontvangen. inmiddels (donderdag) een kennismakingsgesprek gehad met deze hulp en ze gaat maandag a.s. al beginnen. Dus eerste indruk is erg goed.

Door uit Vledder op 10-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle afhandeling voor een hulp in de huishouding.

Door uit Koog aan de Zaan op 09-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

In eerste instantie een foute voordracht

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Bedankt voor uw feedback. Helaas heeft inderdaad de eerste match niet geleid tot een samenwerking. Gelukkig hebben wij op korte termijn een nieuwe hulp voor u kunnen vinden. Wij hopen uiteraard op een fijne en langdurige samenwerking.

Door uit Zwolle op 14-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het duurde erg lang tot dat jullie iemand vonden,toen er iemand gevonden was was het iemand die teveel op zich genomen had en afzegde De volgende die jullie voorstelde kon hier niet komen vanwege corona en de ziekte van mijn man Henny van de Koppel

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij hopen uiteraard dat de coronacrisis snel voorbij is en de laatst voorgestelde hulp snel bij u aan de slag kan.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij Ledenvereniging Hulp in Huis garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 263.370 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster