Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Werkster voor € 13,50 p/u

Lid? Dan ontvangt u 3 maanden van het abonnement gratis.

ledenvereniging

Gemiddelde Score 4.2

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw van der loos
Laad meer ervaringen

Door uit Bergen (NH) op 04-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Uit onervarenheid met de organisatie begreep ik bij de eerste gevonden werkster niet dat deze geen Nederlands sprak. Dat had wat duidelijker gecommuniceerd kunnen worden. Verder: fijn, de snelheid van het vinden, de informatie, de goede tips en de overige faciliteiten.

Door uit Monnickendam op 03-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste hulp meldde zich al heel snel langdurig ziek. De daarop voorgestelde hulpen reageerden niet of voldeden niet aan de opgegeven wensen (geen ervaring, niet beschikbaar op gewenste dag of voor ‘t aantal uren). Ik vraag me af waarom die mensen dan reageren, is daar vanuit de ledenvereniging dan geen enkele controle op? Nu, 8 weken later, heb ik eindelijk iemand gevonden die aan mijn wensen voldoet. Hopelijk pakt de samenwerking nu goed uit.

Door uit Zwolle op 23-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gelijk een passende hulp aangeboden

Door uit Sint Pancras op 21-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een probleempje met onze hulp, konden jullie snel voor een nieuwe hulp zorgen.

Door uit Alkmaar op 21-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snel en betrouwbaar

Door uit Zeewolde op 18-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed

Door uit Ermelo op 01-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed en snel geregeld. Mijn werkster (wat ik een naar woord vind) is perfect.

Door uit Broek op Langedijk op 01-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen was er een schoonmaakster, ze kon nog niet meteen beginnen omdat ze eerst ergens anders moest opzeggen. Ze is er nu voor de 2e keer en werkt goed en het is een leuke vrouw!

Door uit Meppel op 24-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede ervaring tot dusverre. Veel communicatie, die bovendien makkelijk wordt gemaakt door gebruik van bikjv QR-reader en andere digitale technieken.

Door uit Ede op 23-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb heel snel een werkster opgekregen en contact met haar opgenomen. De eerste afspraak voor kennismaking ging mis. Maar vandaag is ze geweest en hebben we afgesproken dat ze volgende week vrijdag begint.

Reactie op deze feedback door het team van ledenvereniging.hulp-in-huis.nl:

Bedankt voor uw feedback.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij Ledenvereniging Hulp in Huis garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 263.370 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster