Inschrijven Aanvraag indienen Wij gaan op zoek Kennismaking Samenwerking
Tarief

€ 8,99 per maand

Werkster voor € 13,50 p/u

Lid? Dan ontvangt u 3 maanden van het abonnement gratis.

ledenvereniging

Gemiddelde Score 4.2

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw van der loos
Laad meer ervaringen

Door uit Ermelo op 25-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Bij aanvraag een lijst bijvoegen van de aangeboden werkzaamheden

Door uit Ede op 11-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De organisatie reageerde snel en adequaat. Probleem was dat de twee eerste afspraken niet nagekomen werden. Misschien de jeugdige leeftijd van de werksters (18 en 19 jaar)? In elk geval denk ik nu een goede match gevonden te hebben.

Door uit Hoorn op 03-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De inschrijving en aanvraag voor een huishoudelijke hulp ging gemakkelijk. Maar ik verbaasde mij over de 3 hulpen die ik aangewezen kreeg. De 4e is bij mij aan het werk gegaan, maar ik vraag me af of de ledenvereniging deze mensen toetst of nagaat. In het korte briefje van nu mijn hulp stond 4 jaar ervaring, terwijl ze pas in december 2019 teruggekomen is uit Amerika. Dit begrijp ik dus niet helemaal!

Door uit Nunspeet op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Communicatie via mail en website leverde niet het gewenste resultaat. Na telefonisch overleg door onze ergotherapeut is e.e.a. naar tevredenheid verlopen. Het feit dat de hulp urenbriefjes moet inleveren en dat daar voor de hulp kosten aan zijn verbonden zou ook in de advies lijst opgenomen moeten zijn, zodat je als klant hierop bent voorbereid indien de hulp hieraan niet wil voldoen.

Door uit Alkmaar op 08-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het invullen van mijn aanvraag werd ik snel, vriendelijk en duidelijk beantwoord en binnen 2 dagen was er iemand voor mij beschikbaar gesteld. Ik kan nu nog geen oordeel geven over de hulp omdat die nog maar 1 keer is geweest, maar het ziet er professioneel uit en ik ben uit de brand en kan rustig herstellen na mijn operatie.

Door uit Zeewolde op 10-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn ervaring is gebaseerd op slechts eenmaal een beroep doe op deze dienstverlening. Mijn eerste indruk is zeer goed. Er wordt vlot op mail gereageerd en duidelijk aangegeven wat de volgende stappen zijn. Toch ook wat onduidelijkheden: de functie van het urenbriefje is in de informatie zeer vaag: de hulp dient een urenbriefje in en wij de aanvragers weten dan hoe veel uren ze gewerkt heeft!? Ook het te betalen uurtarief is niet helder: zelfs de hulp elf was daar niet duidelijk over.

Door uit Wageningen op 09-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en duidelijke informatie

Door uit Gees op 05-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na drie dagen een match, nu eindelijk een hulp in huis

Door uit Zeist op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Betrouwbaar en correct

Door uit Rolde op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Als je zelf niet kunt is het fijn dat iemand je ondersteund bij het schoonhouden van je huis. Ik ben er echt heel blij mee

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Garantie

U krijgt bij Ledenvereniging Hulp in Huis garantie gedurende de gehele looptijd

Grootste aanbod van NL

Wij hebben meer dan 263.370 werksters beschikbaar voor u

Geen wachtlijsten

Meer dan 87% van de aanvragers vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster